top of page

EuroLeague Basketball Türkiye’de çözüm ortağı olarak yeniden TURKPIX’i seçti.


EuroLeague Basketball Türkiye’de çözüm ortağı olarak yeniden TURKPIX’i seçti.

TURKPIX Haber Ajansı ve EuroLeague Basketball arasındaki anlaşma yenilendi.

TURKPIX Haber Ajansı ile EuroLeague Basketball arasındaki 3 yıldır süren partnerlik anlaşması, 2016-2017 sezonu öncesinde yenilendi.

Uzun süredir EuroLeague Basketball’un resmi çözüm ortakları arasında yer alan TURKPIX, yenilenen anlaşma çerçevesinde Türkiye’de oynanacak olan Turkish Airlines EuroLeague maçlarının tamamını, tüm Media Day’lerini ve yapacağı tüm organizasyonların fotoğraf servislerini vermeye devam edecektir.

TURKPIX, kuruluşunun 15. yılına doğru yeni ve dev projelere imza atmayı sürdürüyor.

Türkiye'de spor fotoğrafçılığında öncü ve dünyaya açılan vitrin ve vizyonu olma misyonunu 14 yıllık geçmişinde gururla devam ettiren TURKPIX, kendi bünyesinde yeniliklerini sürdürmeye devam ediyor.

Türkiye'nin alanında ilk ve tek kuruluşlarından biri olan TURKPIX Haber Ajansı, fotoğrafçılık ve video servislerindeki farklılığını tüm dünyada başarıyla gösteriyor.

Önde gelen uluslararası basın kuruluşları, haberlerinde TURKPIX Haber Ajansı'nın fotoğraflarını ve videolarını kullanmaktadır.

TURKPIX kurumsal fotoğraf ve video servisleriyle Türkiye pazarında özel servisler vermektedir.

Türkiye’de spor fotoğrafçılığında çığır açan TURKPIX, futbol, basketbol, diğer spor branşlarında ve medya günlerinde en özel fotoğrafları ve videoları abonelerine çok kısa sürede sunmayı bir amaç edinmiştir.

Etiketler:

Tanıtılan Yazılar
Son Paylaşımlar
Arşiv
Etiketlere Göre Ara
Bizi Takip Edin
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page